Painica din dovleac si banane

Painica din dovleac si banane

Ingrediente

  • 150 g de dovleac copt
  • 1 pahar si jumatate de fulgi de ovaz
  • 2 pahare de faina
  • 1/2 pahar de zahar brun
  • 2 lingurite rase de bicarbonat
  • jumatate de lingurita de scortisoara
  • 50 g de unt topit
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 1/3 pahar de miere fluida
  • 2 doua liguri cu varf de gem de ananas
  • 2 oua, 3 linguri de seminte de dovleac
  • 1 banana mare

Instructiuni de preparare

1.    Se curata si se decojeste dovleacul, apoi, se coace in cuptor pana devine moale.
2.    Intr-un bol se amesteca faina, fulgii de ovaz, zaharul, scortisoara si bicarbonatul. Se adauga untul topit, uleiul de masline, mierea, ouale si gemul.
3.    Banana si dovleacul se paseaza cu furculita si se adauga in compozitia de mai sus. Se amesteca totul foarte bine.
4.    Compozitia rezultata se toarna intr-o forma de chec si se coace la 170 de grade, aproximativ 45 de minute.