Tedi si prietenii lui
Toate

Tedi si prietenii lui

Nota

Dificultate: usor

- Salut! Sunt eu, Tedi! Saluta-i pe prietenii mei: Ciko, Stiff si Albert. Am pornit impreuna intr-o calatorie in necunoscut. Esti pregatit pentru o aventura? Dar, intai ar trebui sa-i cunosti si pe ei. Dragii mei, prezentati-va!
- Buna! Sunt Ciko! Imi place sa ma distrez, si nu ma laud! Vrei sa te alaturi aventurii noastre? Hotaraste-te repede, este timpul sa plecam!
- Hey! Sunt Albert. Daca te intrebai, acesta este cel mai bun joc pe care l-ai descarcat. Ai nevoie de competente, cat si de logica. Noi, puii, suntem foarte draguti, nu-i asa? Fara indoiala! Stiff, tu ce zici?
- Wow! Suna bine. Trebuie sa o incerc si eu pe telefonul meu.

Selecteaza unul dintre pui si vino cu noi intr-o calatorie minunata in Lumea Tedi. Te asteapta acolo foarte multa distractie si vei vizita niste locuri extraordinare. Poti sa te joci astazi cu unul dintre acesti adorabili pui pe smartphone-ul tau! Intra in aceasta lume virtuala, selecteaza personajul favorit, joaca-te cu acesta, apoi aduna suficiente puncte pentru a te indrepta spre Lumea Tedi! Dar, inainte de a intra in aceasta lume, puiul tau trebuie sa fie fresh si odihnit. Asa ca trebuie sa-l distrezi, sa-l hranesti si sa-l imbraci conform ultimelor tendinte. Poti sa-l faci sa adoarma si sa adune energie pentru aventura ce-o sa vina!
Distractie placuta in Lumea Tedi, dragii mei!

*Pentru functionarea corecta a aplicatiei este nevoie de conexiune la Internet. Recomandam folosirea conexiunii wireless pentru a evita costurile suplimentare generate de folosirea datelor mobile.