Scoala sigurantei Tedi 2020-2021

Din nou la Școala siguranței Tedi. Încă un an plin de informații foarte utile pentru siguranța elevilor de clasa I.

O nouă generație de elevi de clasa I învață despre ce înseamnă și care sunt regulile de bază pe care trebuie să le urmeze pentru a fi în siguranță. Este al 7-lea an în care Tedi, împreună cu învățători din toată țara și cu reprezentanți ai Poliției Române prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, ajunge în sălile de curs - fizic sau online - pentru a interacționa cu cei mici în cadrul unor lecții gândite pentru a fi interesante și provocatoare.
Cele mai recente lecții la care Tedi a participat online s-au desfășurat la Școala Gimnazială ,,Pavel Dan’’ din Tritenii de Jos, județul Cluj și la Școala Gimnazială ,,Ioan Bădescu" din Popești-Leordeni, județul Ilfov. Cei mici au fost foarte încântați de întâlnirea cu Tedi și au fost foarte atenți la informațiile primite privind prevenirea, recunoașterea și gestionarea bullyingului și relațiile cu colegii.

Nunărul mare de elevi înscriși, 36.411 în anul școlar 2021-2022, arată o dată în plus că inițiativa lui Tedi este tot mai apreciată de la an la an. În anul școlar 2020-2021 au fost înscriși 34.041 de elevi din toată țara.
Și, pentru că le plac provocările și informațiile furnizate de Tedi în broșura pe care le-o pune gratuit la dispoziție an de an, elevii înscriși la această ediție s-au grăbit să trimită în număr mare fotografii cu activitățile în care au fost implicați.

„Cu toții ne dorim să trăim într-o lume mai sigură și mă bucur mult că Programul «Școala siguranței Tedi» vine în sprijinul elevilor, părinților și învățătorilor cu o serie de activități educative privind siguranța copiilor (acasă, la școală, pe stradă, în vacanțe, în mediul online). Deoarece la această vârstă copiii percep pericolele într-un mod mai puțin conștient, consider că toate experiențele de învățare oferite de acest program îi ajută pe elevi să-și dezvolte abilități de viață solide/relevante, cu privire la siguranța lor și a celor din jur. Elevii mei sunt tare entuziasmați să învețe despre SIGURANȚĂ alături de Tedi, care le pregătește activități distractive, atractive și muuuulte jocuri.

Apreciez în mod deosebit materialele educative gratuite (cărțile de colorat, broșurile, pliantele informative) puse la dispoziție de către organizatorii programului și le consider un sprijin în proiectarea activităților desfășurate cu elevii. Găsesc foarte utile și resursele oferite de site-ul scoalatedi.ro (filmulețele educative și jocurile). Siguranța ar trebui să reprezinte o prioritate pentru noi toți. Îmi doresc ca «Școala siguranței Tedi» să ajungă în cât mai multe școli din România. Este un program extrem de valoros.’’- doamna Mirela Canonenco, cadru didactic la Şcoala Gimnazială ,,Pavel Dan’’, Tritenii de Jos, Cluj.

Vezi si

  • Inscriere Scoala sigurantei

    Mai sunt doar câteva zile de înscrieri la Școala siguranței!
    DETALII →
  • Scoala sigurantei Tedi

    O nouă generație de copii de clasa I a absolvit lecțiile Școlii siguranței Tedi.
    DETALII →