In cautarea lui Tedi!

Promotia se desfasoara in perioada 23 Martie- 30 Iunie.

Mecanismul promotiei este simplu: sub etichetele promotionale de Tedi, Tedi Go, Tedi Play, Tedi Waterrr si Tedi biscuiti se regaseste un sticker cu cod unic.

Codurile trebuie inscrise pe site-ul promotional www.tedi.ro si pot fi transformate in premii garantate Tedi: boxa portabila, mascota, cutie sandwich, ochelari de soare si perna.

In plus, la fiecare cod introdus, participantii  primesc un indiciu despre locul unde ar putea fi Tedi, avand astfel posibilitatea de a pune PIN-ul pe harta. Cei care ghicesc  locatia sau se afla printre primii 10 participanti care au pus PIN-ul cel mai aproape de locul unde este Tedi , vor participa la tragerile la sorti pentru unul dintre cele 5 premii constand in telefoane smartphone Samsung I9300 Galaxy S3. La finalul promotiei, Tedi ofera prin tragere la sorti o tableta Samsung ATIV Tab P8510.

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe site-ul www.tedi.ro.

Vezi si

  • Stire

    Scoala sigurantei Tedi, editia 2018-2019

    O nouă serie de elevi de clasa I participă anul acesta la Școala siguranței Tedi, un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu Poliția Română.
    Detalii →