START LA MISCARE

"Start la miscare cu Tedi" este o campanie cu o puternica amprenta sociala care are scopul de a sublinia importanta sportului si a miscarii fizice in dezvoltarea si sanatatea copiilor.

Chiar daca multi dintre copii se joaca si alearga, statisticile arata tendinta spre sedentarism, miscarea fiind inlocuita cu joaca la computer sau tableta si telefon.
Astfel, prin aceasta actiune, Tedi isi propune sa incurajeze si sa stimuleze copiii sa faca miscare.

Demarata in decembrie 2017 printr-un spot TV care o are in centrul actiunii pe cunoscuta handbalista Cristina Neagu, campania ”Start la miscare cu Tedi” continua sa transmita copiilor mesajul de a face sport si miscare, adresandu-se acestora si în cadrul unor vizite desfasurate in scoli din tară. Astfel, elevii din Giurgiu, Ploiești, Vatra Dornei si Vălenii de Munte au aflat informatii interesante si utile despre importanta miscarii pe parcursul a doi ani: 2018 si 2019.
TEDI STRIGA TARE…”START LA MISCARE!”


Cristina Neagu, Catalina Ponor, Mihai Petre si Carmen Bruma au "DAT STARTUL LA MISCARE" cu TEDI

ALĂTURI DE VIITORII CAMPIONI!

Scoala Gimnaziala „Ing. Gheorghe Panculescu” din Valenii de Munte a gazduit in 2018 nume emblematice ale sportului romanesc, cea mai buna handbalista a lumii – Cristina Neagu, fosta campioană olimpică la gimnastica –Catalina Ponor, Mihai Petre -profesorul de dans si miscare pentru cei mici si Carmen Bruma – cunoscuta pentru promovarea sportului si a unui stil de viata sanatos,participand la un program social de promovare a miscarii in randul copiilor. Cele mai indragite sporturi, meciuri de handbal, lectii de gimnastica, de mișcare, nutritie si dans au fost desfașurate de aproape 300 de copii, orasul Valenii de Munte fiind insufletit de vizita sportivilor.
CONCURS DE DANS CU MIHAI PETRE - Valenii de Munte Copii din 4 clase au participat la cursul de dans si au pregatit cate un moment artistic cu ajutorul unor antrenori de dans si s-au intrecut in a da start la miscare prin intermediul dansului!

Juriul i-a premiat cu medalii, trofee si multe premii din partea lui Tedi!
"START LA MISCARE"…IN GIURGIU!

Tedi stie ca miscarea este important pentru cei mici. Astfel, pentru a-si pune in aplicare demersul sau de a incuraja si stimula copiii sa faca miscare, Tedi a efectuat in 2019 o vizita în una dintre scoli, la Giurgiu. Nu singur, ci însotit de Mihai Petre, cunoscutul dansator si antrenor de dans. 90 de copii din clasele a III-a si a IV-a de la Scoala Gimnaziala „Academician Marin Voiculescu”, au invațat coregrafia prezentata de Mihai Petre, iar la final au reusit un flash-mob impresionant.
"START LA MISCARE"…IN GURA HUMORULUI!

Tedi a fost primit in spiritul traditiei, cu paine si sare, iar la final a avut parte de un spectacol pe cinste pregatit de copii.
START LA MISCARE IN PITESTI CU CRISTINA NEAGU

În cadrul programului „Start la Mişcare” initiat de „Tedi”, marea handbalista Cristina Neagu a vizitat o scoala din Pitesti. Ca ambasador al programului, Cristina Neagu s-a intalnit cu elevi de la Scoala Gimnaziala Traian (fosta Scoala nr. 4), le-a relatat copiilor momente importante din cariera ei si le-a impratasit experiente care au ajutat-o sa ajunga la nivelul de performanta pe care noi il apreciem ca fiind fantastic.
Nu in ultimul rand, a realizat si un antrenament demonstrativ cu elevii respectivei unitati de invatamant.
Vezi si

  • STIRE

    INCEPE AVENTURA SPATIALA

    DETALII →
  • Inscriere Scoala sigurantei

    Mai sunt doar câteva zile de înscrieri la Școala siguranței!
    DETALII →