27.06.2024

O noua serie de absolventi ai Scolii sigurantei Tedi

Peste 55.000 de elevi de clasa I din toata tara incheie cursurile celei de-a 9-a editii. Pe tot parcursul anului scolar, au fost atenti la lectii, realizate prin jocuri si activitati educative, s-au implicat cu multa responsabilitate in rezolvarea sarcinilor.

Festivitatea care marcheaza incheierea editiei 2023 – 2024 a avut loc la Scoala Gimnaziala ,,Oprea Iorgulescu” din Campulung Muscel, judetul Argeş. Aproximativ 20 de elevi din clasa I, impreuna cu Tedi, au parcurs lectia „Siguranta in vacanta de vara”, ascultand informatiile oferite de catre doamna invatatoare si de catre reprezentantul Politiei Romane si au efectuat exercitiile din brosura pusa la dispozitie gratuit de catre Tedi. La finalul orei, elevii clasei I au predat stafeta sigurantei elevilor care tocmai au incheiat clasa 0, intr-o ceremonie plina de veselie. Apoi, impreuna cu restul colegilor din scoala, acestia au interactionat cu reprezentanţi ai Poliţiei Romane care au pregatit diverse ateliere in curtea scolii.

Vezi si

  • Tedi si prietenii naturii la finalul primei editii nationale

    Peste 36.000 de prescolari de grupa mare de la gradinite de stat si private au incheiat prima editie desfasurata la nivel national a programului de educatie ecologica Tedi si prietenii naturii.
    DETALII →
  • STIRE

    INCEPE AVENTURA SPATIALA

    DETALII →