Scoala sigurantei Tedi

O nouă generație de copii de clasa I a absolvit lecțiile Școlii siguranței Tedi. Am încheiat, astfel, cel de-al 7-lea an al programului de responsabilitate socială pe tema siguranței, derulat de Maspex Romania prin brandul Tedi, care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Poliția Română.

În anul școlar 2021-2022, cei 37.075 de elevi de clasa I care au participat la programul Școala siguranței Tedi și-au însușit regulile de bază pe care trebuie să le urmeze pentru a fi în siguranță pe stradă, acasă, la școală, în mijloacele de transport, în vacanță sau atunci când accesează internetul.

Lecțiile și activitățile despre siguranță au fost realizate de cadre didactice și polițiști pe baza materialelor oferite de Tedi și au fost încheiate pe 7 iunie cu o ceremonie pentru micii absolvenți, organizată alături de cadre didactice, reprezentanți ai Poliției Române și Ministerul Educației. Le suntem recunoscători tuturor, elevi, învățători, polițiști pentru deschidere și pentru sprijinul oferit!

Pe parcursul acestui an, Tedi a primit în semn de mulțumire peste 32.000 de fotografii care confirmă entuziasmul și emoțiile elevilor din timpul lecțiilor și activităților desfășurate.

Lăsăm fotografiile cu cei mici să vă înveselească ziua și să vă transmită voie bună!

După încheierea acestui an școlar, ne mândrim cu cele 7 generații de clasa I însumând peste 252.000 de elevi care și-au consolidat până acum informațiile privind siguranța parcurgând lecțiile programului Școala siguranței Tedi.

Vacanță plăcută tuturor elevilor!

Vezi si

  • Inscriere Scoala sigurantei

    Mai sunt doar câteva zile de înscrieri la Școala siguranței!
    DETALII →
  • PORTRET de invatator

    Mîinea Monica, profesor învăţământ primar, Şcoala Gimnazială „Traian Săvulescu”, Izvoarele, Prahova
    DETALII →