Scoala sigurantei Tedi

O noua generatie de copii de clasa I a absolvit lectiile Scolii sigurantei Tedi. Am incheiat, astfel, cel de-al 7-lea an al programului de responsabilitate sociala pe tema sigurantei, derulat de Maspex Romania prin brandul Tedi, care se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei si cu Politia Romana.

In anul scolar 2021-2022, cei 37.075 de elevi de clasa I care au participat la programul Scoala sigurantei Tedi si-au insusit regulile de baza pe care trebuie sa le urmeze pentru a fi in siguranta pe strada, acasa, la scoala, in mijloacele de transport, in vacanta sau atunci cand acceseaza internetul.

Lectiile si activitatile despre siguranta au fost realizate de cadre didactice si politisti pe baza materialelor oferite de Tedi si au fost incheiate pe 7 iunie cu o ceremonie pentru micii absolventi, organizata alaturi de cadre didactice, reprezentanti ai Politiei Romane si Ministerul Educatiei. Le suntem recunoscatori tuturor, elevi, invatatori, politisti pentru deschidere si pentru sprijinul oferit!

Pe parcursul acestui an, Tedi a primit in semn de multumire peste 32.000 de fotografii care confirma entuziasmul si emotiile elevilor din timpul lectiilor si activitatilor desfasurate.

Lasam fotografiile cu cei mici sa va inveseleasca ziua si sa va transmita voie buna!

Dupa incheierea acestui an scolar, ne mandrim cu cele 7 generatii de clasa I insumand peste 252.000 de elevi care si-au consolidat pana acum informatiile privind siguranta parcurgand lectiile programului Scoala sigurantei Tedi.

Vacanta placuta tuturor elevilor!

Vezi si

  • Tedi si prietenii naturii la finalul primei editii nationale

    Peste 36.000 de prescolari de grupa mare de la gradinite de stat si private au incheiat prima editie desfasurata la nivel national a programului de educatie ecologica Tedi si prietenii naturii.
    DETALII →
  • O noua serie de absolventi ai Scolii sigurantei Tedi

    Peste 55.000 de elevi de clasa I din toata tara incheie cursurile celei de-a 9-a editii. Pe tot parcursul anului scolar, au fost atenti la lectii, realizate prin jocuri si activitati educative, s-au implicat cu multa responsabilitate in rezolvarea sarcinilor.
    DETALII →